Колеги имам въпросче ако някой сподели ще съм му благодаре.Като си закупих колата беше с обикновенни крушки, после си сложих ксенон стана малко по добре, после на лед усилиха се още малко но пак не ми стига, като ги свалях да ги почистя видях че са ми нагорели рефлекторите и реших да мина на би ксенонови лупи. Ако някой е сменял нека да сподели мнение как светят какви са и така. Аз гледах че има реплики на бош е46 които стават за нашите без да се преправя нещо
Известие
Collapse
No announcement yet.
Би ксенон за алфа 159
Collapse
X
-
Извади рефлекторите на лупите и ги прати в Стрелча в завода Евертлак да ги рациклират. След 10дни ще ти ги върнат като нови за около 50-60лв, монтираш и си готов.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Би-ксенон лупите които искаш да сложиш няма да са "плъг енд плей", иначе казано ще трябва да си направиш някакво закрепване. В ютуб съм гледал такава интервенция с планка и подходящо изрязани отвори.
Пс имам едни би-ксенон пластини останали от би-ксенон лупа, ако проявяваш интерес на лични може да се разберем нещо.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Ебасимо, защо ще си причиняваш това при положение че бронята излиза в пъти по-лесно от 156 ? Откачаш и я издърпваш цялата напред и готово, няма болтове в калниците. Ако всичко е наред и си достатъчно сръчен, за 10мин си извадил и бронята и фаровете.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от miroslav156 Покажи съобщениеТака е лесно се вади
---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Да колега такива си поръчах за това клипче става въпрос
откъде ги поръча колега ако не е тайна.. в ибея не ги намирам аз
Comment
Comment